IDG Relate2change OSLO HUB

Working for a sustainable future through Inner Development Goals

IDG Relate2change OSLO HUB er en non-profitt hub under stiftelsen Inner Development Goals  (IDG) globalt.


Vi sprer informasjon om Inner Development Goals (IDG) gjennom åpne hubmøter, og å starter dialogen om IDG organisasjoner og bedrifter.


Vårt mål er å skaffe flere samarbeidspartnere til IDG globalt, og bidra til et faglig IDG nettverk lokalt.


Våre virkemeidler er:

  • Å arrangerer Hubmøter ute hos organisasjoner som er åpne for alle.  
  • Å gi foredrag,
  • Å være med på konferanser,
  • Å bidra i paneldebatter eller bare være synlig på en stand om IDG på en konferanse.  


Vi kan initiere og/eller være med på prosjekter som på andre måter støtter informasjonspredning og å starte dialogen om IDG. 


Meld deg på vårt nyhetsbrevet på websiden. IDGRelate2change OSLO HUB samarbeider med øvrige hubber i Norge, samt hubber internasjonalt.


Vi finnes også på Instagram: www.instagram.com/relate2change_idg, Linkedin og facebook. Der vil det legges ut bilder fra arrangementer. Følge også Relate2change_IDG på Linkedin.

Join us!


How It All Started


Stemningsrapport fra HUBmøte som IDG Relate2change OSLO HUB arrangerte sammen med AFF, i deres lokaler. Vi informerte om IDG, og AFFs Hans Morten Skivik og Maren Haugeto fasiliterte et utdrag av AFFs Vinn Vinn program, for å utforske dimensjonen #Thinking. Det ble et engasjerende møte.


Vil du arrangere HUBmøte i din organisasjon/bedrift.

IDG Relate2change OSLO HUB er en HUB i den globale stifelsen Inner Development Goals (IDG) som er anerkjent av Europaparlamentet som et viktig måte å nå SDG målene. Endring starter med indre bærekraft.


Transformational Skills for Sustainable Development


Les mer om den non-profitt bevegelsen som nå raske sprer seg. Det er nå 430 hubber i 60 nasjoner, og det er 8 i Norge. Les mer:


www.innerdevelopmentsgoals.orgSe IDG videoen her: